Skip to main content

Oplossingen

Bieden van een volledig geïntegreerd online IoT platform voor real-time monitoring.

Falcon is de simpele oplossing voor het beheren van monitoring data en hanteert een slimme data-gedreven aanpak. Het platform ondersteunt momenteel fijnstof, trilling, geluid en zonnepaneel monitoring oplossingen.

Onze visie is om met real-time monitoring op het platform een efficiëntere en duurzamere omgeving te creëren.

Voordelen

  • Geïntegreerd  platform
  • Mobiele app voor Android en iOS
  • Real-time analyse
  • Automatische rapportage
  • Alarm meldingen via pushberichten
  • Schaalbare server architectuur

Fijnstof Monitoring

Ondersteun bedrijven en overheden om betere luchtkwaliteit beslissingen te nemen door hen te voorzien van kosteneffectieve en betrouwbare instrumenten en informatie. De IoT sensoren en luchtkwaliteit meters kunnen binnen en buiten worden ingezet. Deze geven een real-time online inzicht tijdens het monitoren van onder andere ozon en fijnstof (PM1, PM2.5, PM10 en TSP).

Trilling Monitoring

Combineer een gevoelige 3D-sensor met een compacte waterdichte unit, inclusief hoogwaardige verwerking en het resultaat is een ongeëvenaarde prestatie bij het monitoren van trillingen. Veel werkzaamheden en zelfs weg-treinverkeer kunnen
trillingshinder of schade aan gebouwen en gevoelige apparatuur veroorzaken. Met Falcon worden deze trillingen direct gemeten, opgeslagen en weergegeven op het platform en de mobiele app. Door de ingestelde grenswaarden op basis van bijvoorbeeld de SBR-richtlijn kunnen afwijkingen in de gegevens worden gedetecteerd op een combinatie van trillingssnelheid en frequentie. U ontvangt een pushbericht bij een grensoverschrijdende waarde.

Geluid Monitoring

Ongeacht de rol die u hierin speelt kan geluidsoverlast een ingewikkeld en tijdrovend probleem zijn. Het platform maakt de analyse van geluidmetingen makkelijker en minder
tijdrovend. Van een kleinschalig project tot het monitoren van omgevingslawaai voor een hele stad geeft het platform een oplossing die voor u werkt.

Zonnepaneel Monitoring

Het monitoring systeem voor zonnepanelen versterkt PV-prestaties en biedt zekerheid door onmiddellijke foutdetectie en alarmeert aangesloten partijen direct via pushmeldingen in de mobiele app. In toekomstige updates op het platform zal het mogelijk zijn om afwijkingen te detecteren via machine learning en overeenkomstig te reageren op het gedetecteerde verschil in PV-prestaties.